Catalin Sturza

Jurnalist si critic literar. Redactor la revista Cultura si realizator al unei emisiuni despre cultura Internetului, Cultura.net, la Radio Romania Cultural. Calator neobosit prin Pamantul de Mijloc si dusman declarat al tuturor celor care sparg seminte si scuipa cojile pe jos.

Reclame

3 comentarii

 1. Razvan T said,

  martie 23, 2009 la 8:21 pm

  In adevaratul sens al cuvantului, unul din putinii oameni care inca mai pot vedea adevarul lumii contemporene romanesti care, spre disperarea unora, amuzamentul altora, sau indiferenta celor mai multi, a depasit demult ce si-a putut imagina Caragiale…
  Avem nevoie de oameni care sa ne „loveasca” continuu cu adevarul…E o munca asidua, si ma bucur ca torta e im mainile tale. La cat mai multe minti trezite din somnul prostiei iti urez! si bafta multa!

 2. Gabi Warner (fosta Ionescu) said,

  aprilie 23, 2009 la 5:56 am

  Wow!!!! Catalin!!!! tu esti!!!! Wow! Nu-mi revin! 10 ani intr-adevar ne pot sculpta in diferite feluri…….wow!!! Nu-mi vine sa cred! Imi pare f bine ca ai pus o poza, chiar incercam sa imi imaginezi cum arati dupa atata timp. Da-mi voie sa spun ca foarte bine! Eu inca mai port ochelari :p.
  Ma apuc sa-ti citesc blogul, bineinteles ca esti jurnalist si critic literar, nici nu se putea altfel. Doamnele profesoare de lb romana sunt cu siguranta mandre de tine……..si eu ma bucur ca pot spune ca am fost colegi de liceu. Te pup si tine-o tot asa………intr-una din zilele astea sper si eu sa am timp sa ma exprim online. Poate voi si scrie o carte intitulata „A Vampire Gymnast in America” LOL! Poveste lunga, sper sa tinem legatura ca sa iti pot explica……..

 3. Gabi Warner (fosta Ionescu) said,

  aprilie 23, 2009 la 5:59 am

  P.S Ultimele carti luate din Ro au fost „Ghidul nesimtitului” si „Scrisori catre fiul meu”….amandoua achizitiile inspirate de evenimente similare traite atat in Ro cat si in SUA.
  Te pup!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: